Personlige oplysninger

 

Dit navn
Adresse
Postnummer
By
Email
Telefonnummer

 

Oplysninger vedr. kostplanlægning og træningspas

 

Din højde
Din vægt
Din alder
Træner du i et motionscenter? (Hvis ja, hvornår på dagen træner du)
Hvor mange gange om ugen ønsker du at træne?
Er der nogle muskelgrupper du ønsker at fokusere mere på end andre?
Har du nogle skader eller andet der gør at der er bestemte øvelser du ikke kan udfører?
Er der madvarer du ikke kan lide/tåle?
Er der madvarer du ønsker indgår i dit kostprogram?
Må der indgå kosttilskud i din kostplan (Proteinpulver, BCAA og lign.)?
Er dit mål at tabe dig eller øge muskelmasse?
Hvornår har du pauser i løbet af en dag?
Hvordan ser du dit eget aktivitetsniveau (Lavt – middel – højt) Gerne en beskrivelse heraf.

Ved at krydse nedenstående felt af, accepterer jeg hermed, at træningsprogrammer og kostplaner skræddersyes helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.
Der gælder således ingen fortrydelsesret efter udarbejdelse af en individuel kostplan eller et individuelt træningsprogram.

Info om pakketilbud

VIGTIGT: Når du udfylder og bestiller dette produkt vil du ikke blive opkrævet et beløb. Du vil først modtage en bekræftelse på mail, hvorefter du vil modtage den endelige faktura.

Forløbet er et bindende og personligt forløb til netop dig, der ønsker at opnå nye mål og udfordringer. Du vil under forløbet modtage planer med kosttilskud, træning og kost, som vil blive tilpasset netop dig og din krop.

Du vil her ud over lære en masse om din krop og nye sunde tiltag i hverdagen, som vil give dig en større viden om dine madvaner. Du vil hermed blive mere bevidst om de dårlige vaner i hverdagen og få nye ideer til hvordan du opnår en hverdag med større glæde og mere overskud.

Vi vil under hele forløbet have et tæt samarbejde med dig som klient. Her ud over vil vi hele tiden skubbe og udvikle dine grænser, så du hele tiden bliver udfordret og får mest muligt ud af forløbet.

Du vil i takt med hjælp fra programmerne samt din viljestyrke komme ind i en bedre døgnrytme. Du vil mærke fornyet energi samt en glæde ved din krop og hvad du er i stand til. En struktureret kost vil holde dit blodsukker stabilt i løbet af din hverdag og du vil hermed opnå et større overskud og energiniveau.

Når du starter op på et forløb er det bindende, og du kan derfor ikke rykke forløbet pga. sygdom, ferie eller andet. I så fald skal det være aftalt på forhånd!