12 ugers onlineforløb

Større selvværd, mere overskud og glæde i hverdagen?

4.500 kr.

Tak for de nye kost- og træningsprogrammer.. Hold nu helt op hvor er jeg imponeret! Det er lige mig, det du har lavet. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang!

Stephanie Nielsen20 år

På de har 12 uger har jeg opnået mit mål; taget på i vægt, øget min muskelmasse og blevet mere markeret. Desuden har jeg fået det godt med min krop og mere selvtillid. Jeg er i dag stolt af at vise krop frem og jeg tør dette! Det har været et SINDSSYGT FEDT forløb. Så tak for du har ændret min krop og min sjæl…

Caroline Andersen23 år

Bronzepakke

12 ugers onlineforløb

Forløbet foregår online og er bygget op således at du under hele forløbet har mulighed for at være i kontakt med os.

På denne måde er dette forløb stadigvæk et intens forløb.
Ved tvivl i forhold til øvelser mm. kan vi bede dig om selv at filme den øvelse du er i tvivl om for derfra at vejlede dig til at udføre øvelsen korrekt. Endvidere kan vi sende dig en video hvor vi eller en anden udfører øvelsen på den korrekte måde.

Ved et online forløb klæder vi dig på i form af skræddersyet kostprogrammer, træningsprogrammer mm. således at du har de bedste forudsætninger i forhold til din målsætning.

I de 12 uger som forløbet varer, vil du en gang om ugen skulle sende formbilleder og  vægt update, så vi kan følge din progression på tæt hold, og som hjælper os med at kunne se hvornår der skal rettes/udskiftes i dine programmer.

Når du starter op på et online forløb hos os, forventer vi at du er motiveret og klar til at gøre en forskel for dig selv.
Vi står klar fra dag 1 til at hjælpe dig på vej mod din drømmekrop.

Skræddersyet kostplan tilpasset specielt til dig
Skræddersyet træningsprogram tilpasset specielt til dig
Tilpasning af dine programmer løbende. Dette I form af at du skal sende  vægt samt eventuelle formbilleder hver fredag i de 12 uger forløbet varer
Fri mail og sms support
En afsluttende samtale i forhold til at klæde dig bedst muligt på fremadrettet.

Anbefales til dig som ikke har behov for personlige træninger, men som stadigvæk ønsker de bedste forudsætninger for gode resultater

4.500 kr.