12 ugers træningsforløb

Er du parat til at få den krop du altid har drømt om?

9.500 kr.

Jeg synes lige, at du skal høre hvor super godt det er gået her! Jeg er nu i gang med 3. Uge og har tabt 3,1 kg, så jeg er bare super glad i låget og super glad for, at jeg tog kontakt til dig! Hvor er det godt vi har mennesker som dig, til at hjælpe med en ellers så svær opgave, så jeg takker dig mange gange!... …Selvom jeg træner meget, har jeg fået meget mere energi og overskud, og jeg er vild med at træne! Og så er det så motiverende, når folk kommenterer om ikke jeg har tabt mig.

Rebeka Jensen22 år

Har været ved min fysioterapeut i dag, og han er meget imponeret over træningsprogrammet! Så stor credit til dig! Derudover har jeg aldrig følt mig så slagtet før efter en træning, det er så lækkert et program! Og kosten passer bare lige i skabet, har dog lidt svært ved at klemme sidste måltid ned af skyr, da jeg er så mæt…

Trine Dencker23 år

Guldpakke

12 ugers træningsforløb

Guldpakken er et 12 ugers forløb til din som ønsker det bedste af det bedste og ikke vil gå på kompromis i forhold til rådgivning online såvel som face to face.

I løbet af dette 12 ugers forløb vil du modtage instruktioner, få besvaret spørgsmål mm.
Endvidere vil du i forløbet have inkluderet hele 12 x personlige træningstimer, så du kan få det ultimative ud af din træning og holde din motivation høj gennem hele forløbet.

Et personligt træningsforløb er ikke et forløb du skal igennem på egen hånd, men et forløb du har sammen med os som din personlige træner.

Under de personlige træningstimer vil vi gennemgå samt introducerer dig i forskellige øvelser, vise dig nye teknikker, samt bidrage til at holde dine motivation højt, og med 12 x træningstimer er der mulighed for at have en personlig træning hver uge under hele forløbet.

I de 12 uger som forløbet varer, vil du en gang om ugen skulle sende formbilleder og  vægtopdatering, så vi kan følge din progression på tæt hold, og som hjælper os med at kunne se hvornår der skal rettes/udskiftes i dine programmer.

Når du starter op på dette 12 ugers forløb, forventer vi at du er motiveret og klar til at gøre en forskel for dig selv.
Vi står klar fra dag 1 til at hjælpe dig på vej mod din drømmekrop.

12 x personlige træningspas af 60 minutters varighed pr. gang
Skræddersyet kostplan tilpasset specielt til dig
Skræddersyet træningsprogram tilpasset specielt til dig
Tilpasning af dine programmer løbende. Dette I form af at du skal sende  vægt samt eventuelle formbilleder hver fredag i de 12 uger forløbet varer
Fri mail og sms support
En afsluttende samtale i forhold til at klæde dig bedst muligt på fremadrettet.

Guldpakken har ALT hvad du har brug for

Anbefales til dig som ønsker store forandringer og hvor det bedste kun er godt nok.

9.500 kr.