Skræddersyet kostplan

Kosten har stor betydning for dit velvære og dine træningsresultater

999 kr.

Normalpris 1.049 kr.

Nu har jeg den sidste 3,5 uge været i gang med kostplanen og tabt mig 3 kilo indtilvidere. Synes det er skønt, at der sker noget for hver uge der går! Igen tusind tak for den fantastiske hjælp! Det giver virkelig blod på tanden til at fortsætte og kæmpe endnu hårdere for ens drømmekrop…

Karina Heitmannn21 år

Det går super godt med kostprogrammet! Vægten går opad, og det er lækkert med to forskellige planer som jeg kan skifte imellem. Med den varierede mad jeg får, bliver det ikke kedeligt at spise.

Andreas Hedegaard22 år

Skræddersyet kostplan

Få styr på din kost og hermed også mere ud af dine træninger eller dit mål om vægttab eller -øgning.

Hos Team Limitless får du ved køb af et kostprogram to skræddersyede kostplaner, som du vil kunne variere frit imellem således du ikke behøver at spise det samme mad hver dag.

Kostplanerne udarbejdes således, at du får den rigtige fordeling af protein, kulhydrat og fedt. Du vil også blive sikret det rette antal kalorier i forhold til din målsætning. Det henvender sig derfor til alle målgrupper uanset mål om vægttab, muskelopbygning eller andet.

Spis dig i bedre form

Få designet din kostplan her

999 kr.

Interesseret i den fulde pakke?

Vi tilbyder tilpasning og skræddersyede programmer til både din kost og din træning – Tilbudspris: 1499 kr. Bestil den fulde pakke her