12 ugers forløb med 6 træningspas

Forbedret livsstil, optimeret træning og bedre resultater

7.500 kr.

At have haft et forløb hos jer har været en stor ting for mig... Jeres kostprogrammer og træningsprogrammer har været super gode og der har altid været nye tiltag med nye programmer undervejs!... Mine personlige træninger har givet mig meget, jeg har lært en masse om teknik og er blevet introduceret for nye øvelser, og så formår i også at presse mig til mit yderste!..."

Christian Philipsen23 år

Hold kæft nogen awesome programmer!! Det er præcis som jeg havde tænkt det og nøjagtig de ting jeg bad om. Pisse fedt! Jeg glæder mig sindsygt meget!!!

Julie Solvang22 år

Sølvpakke

12 ugers forløb med 6 træningspas

Sølvpakken er et 12 ugers forløb til dig som både ønsker den bedste rådgivning online såvel som face to face.

I løbet af de 12 uger, vil du modtage instruktioner, få besvaret spørgsmål mm. Endvidere vil du i forløbet have 6xpersonlige træningstimer, så du kan få mest ud af din træning.

Et personligt træningsforløb er ikke et forløb du skal igennem på egen hånd, men et forløb du har sammen med os som din personlige træner.

Under de personlige træningstimer vil vi gennemgå samt introducerer dig for forskellige øvelser, vise dig nye teknikker samt bidrage til at holde din motivation højt.

I de 12 uger som forløbet varer, vil du en gang om ugen skulle sende formbilleder og  vægtopdatering, så vi kan følge din progression på tæt hold, og som hjælper os med at kunne se hvornår der skal rettes/udskiftes i dine programmer.

Når du starter op på dette 12 ugers forløb, forventer vi at du er motiveret og klar til at gøre en forskel for dig selv.
Vi står klar fra dag 1 til at hjælpe dig på vej mod din drømmekrop.

6 x personlige træningspas af 60 minutters varighed pr. gang
Skræddersyet kostplan tilpasset specielt til dig
Skræddersyet træningsprogram tilpasset specielt til dig
Tilpasning af dine programmer løbende. Dette I form af at du skal sende  vægt samt eventuelle formbilleder hver fredag i de 12 uger forløbet varer
Fri mail og sms support
En afsluttende samtale i forhold til at klæde dig bedst muligt på fremadrettet.

Er du klar til at blive en bedre udgave af dig selv?

Anbefales til dig som ønsker hurtige resultater

7.500 kr.