Skræddersyet træningsprogram

Vi sikrer dig den mest optimale fremgang i forhold til dine mål

999 kr.

Normlpris 1.049 kr.

På de har 12 uger har jeg opnået mit mål; taget på i vægt, øget min muskelmasse og blevet mere markeret. Desuden har jeg fået det godt med min krop og mere selvtillid. Jeg er i dag stolt af at vise krop frem og jeg tør dette! Det har været et SINDSSYGT FEDT forløb. Så tak for du har ændret min krop og min sjæl…

Caroline Andersen23 år

Tak for de nye kost- og træningsprogrammer.. Hold nu helt op hvor er jeg imponeret! Det er lige mig, det du har lavet. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang!

Stephanie Nielsen20 år

Skræddersyet træningsprogram

Få nye udfordringer og skub dine grænser.

Få skræddersyet dit eget personlige træningsprogram, som er tilpasset dig, dine mål og behov. Et træningsprogram kan både være for nybegynderen, der gerne vil tabe sig og stramme op, eller til den øvede, der har styr på teknik men gerne vil udfordres under sine træningspas.

Vi tilpasser dit program uanset om du ønsker at træne i det lokale center eller i hjemmet.

Tempo, pauser mellem sæt og andre vigtige faktorer er omfattet og er med til at sikre dig de bedste forudsætninger for optimal fremgang ift. dine mål.

Kom igang nu

Få det ypperste ud af dine træningspas

999 kr.

Interesseret i den fulde pakke?

Vi tilbyder tilpasning og skræddersyede programmer til både din kost og din træning – Tilbudspris: 1499 kr. Bestil den fulde pakke her